Bun venit in lumea animalelor!!!:x
Material informational- fluturasi


Lykke Li - I Follow Rivers
external image pic01.jpg
Diferenta dintre celula vegetala si celula animala.

Celula este unitatea de bază, structurală și funcțională, a tuturor organismelor vii. Aceasta a fost descoperită de către Robert Hooke și este unitatea funcțională a tuturor organismelor vii cunoscute. Este cea mai mică unitate de viață, care poate fi clasificată ca o vietate, și este adesea numită bloc de viață. Unele organisme, cum ar fi cele mai multe bacterii, sunt unicelulare (constau intr-o singura celula). Alte organisme, cum ar fi oamenii, sunt pluricelulare. Oamenii au aproximativ 100 bilioane celule; dimensiunea tipică celulei este de 10 µm iar masa tipică celulei este de 1 nanogram.

Celula vegetala,este alcatuita din perete celular,citoplasma,nucleu,vacuole si cloroplaste.Celula animala este alcatuita din membrana,citoplasma,nucleu si vacuole.Diferenta este faptul ca celula animala nu contine cloroplaste sau perete celular,fata de celula vegetala .

Celula vegetala:
celula-vegetala.jpg

Celula animala:
external image Celula_animal_by_Diser25.jpg


Rase de iepuri cunoscute de noi...

Iepuraasi:x Slideshow: Ellenaa:x’s trip to Tulcea, Romania was created by TripAdvisor. See another Tulcea slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.